søndag 7. februar 2010

Endelig Alaska!

Troette, men ved godt mot landa CP-gjengen i gaar kveld i Anchorage, Alaska etter droeye 22 timers reise fra Gardermoen + overnatning der paa bortimot 12 timer - etter flyturen fra Alta fredag formiddag.. Det ble noen timer med reising paa oss, men naa er vi her, endelig!!

Oyvind, Soeren og Stein Tore sloever paa Gardermoen..

Det er 7 aar siden sist jeg var paa amerikansk jord. Saa langt ser alt ut som foer - det er stort! Bilene er store, gatene, butikkene, chips-posene og mange av folka er store. Jeg gleder meg til aa se villmarka deres - den maa jo bare vaere gedigen!

Her inntas foerste maaltid i USA - hamburger..!


Hele gjengen er spredt ut hos flere forskjellige fastboende her i Anchorage. Arild og jeg er bosatt hos koselige Christine Hanson. Vi skal vaere her til fredag. Etter en saart trengt nattesoevn har vi i dag spist lunsj paa The Village Inn, vaert rundt i x antall sportbutikker og vaert innom Sons of Norway (organisasjon for folk med tilknytting til Norge og\eller Skandinavia). Hos Sons of Norway var det storskjerm med Super Bowl og servering av lapskaus.

Denne uka kommer til aa gaa i en fei. Innkjoep av mat, utstyr, matlaging og norsk-kveld paa Sons of Norway er noe av det som staar paa programmet. Oppdateringer og bilder kommer.

4 kommentarer:

  1. Hæli Solveig:-) træli å kåmmå in i tidszona ælj jekk d gretj?

    SvarSlett
  2. Tja, ha gaatt grettj aa kaammaa inn i denj, doem si d e vaerre anjder veginj.. 10 tima paa ettjerskudd e itj gjort i en hanjvennjing. Men d ska sies e gjekk bra i koma her kvaelj'n mi kom fraem, og har kopa lite se'a aa:P
    -Trivelig aa sjaa at du e inom aa kike paa sia!

    SvarSlett
  3. Hærli å hør Solveig, og ja; e ha kommi me hel t Kjøben og d e fullt kjør me flytting og ny skule! Men denj nye skula ser bra ut så det her bli nok bra når e fe flytta helt t Hillerød!
    Glede me t fortsettelsen på mail og blogg i frå d:)
    God tur videre i denj hektiske uka og d som skjer fremover ;0)

    SvarSlett
  4. Hei, Solveigs'n! Paps og moms er på nett att, med ny PC - en lap-top 17" merke HP. Nå kan vi "følge" med deg på bloggen din att. Supert!! Det er no lørdag kveld og det er direktesendinger av div. OL-øvelser bl.a hopp liten bakke og skiskytting. Vi gler oss, serru. I morgen søndag 14.02. har vi (paps er ikke sikker han da...)tenkt å renne Tydalsrennet 14 km ned fra Ås til Græsli, tror det skal gå bra. Ingen unnskyldning - a Hanne har ordna skia vår. Karen Pet skal også gå. Ellers har jeg 3-dagers dag samme dag; bursdag, morsdag og valentinsdag. Har fått røde roser og gavekort på Karisma av Glunten. Skal bli trivelig å "høre" fra deg på sida di og Hanne si. Dere er lagt inn på favoritter igjen.

    SvarSlett